Powered By Blogger

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Διαδικασία διάθεσης Ολυμπιονίκη για ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία

Διάθεση Ολυμπιονίκη για ενημερωτικές ομιλίες


Με  τη χρυσή ανάσα ζωής του Ολυμπιονίκη:

"Ονειρεύομαι, στοχεύω, προσπαθώ, πετυχαίνω..."" Ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι αυτός που δε δίνουμε..."" Ταξιδεύω για να αναπτερώσω την πίστη στην Ελλάδα... οφείλω να παρακινήσω τους Έλληνες να αναζητήσουν τα όριά τους"" Η Ελλάδα έδωσε το φως, δεν μπορεί να το χάσει..."" ¨Οταν με κάνατε να αισθανθώ μεγάλος, πήγαινα στη θάλασσα να ξαναγίνω μικρός..."


Φωτογραφικό υλικό από την πρώτη "ξεχωριστή"  επικοινωνία του Ν. Κακλαμανάκη  με μαθητές της Δ/θμιας Εκπ/σης και στελέχη της εκπαίδευσης. Το ήθος του Ολυμπιονίκη σπάνιο. Ο λόγος του εμψυχωτικός και τα μηνύματά του εξαιρετικά επίκαιρα για όλους αυτούς, μικρούς και μεγάλους που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες για τη νίκη των αξιών και την πραγμάτωση των ονείρων τους!! Η παρουσία του,  ισχυρό αντίδοτο στην παρακμή που βιώνουμε από την κυριαρχία του" ελάχιστου" στις ζωές μας!  Θερμές ευχαριστίες στον ίδιο και στους διοργανωτές για τις πολύ δυνατές στιγμές  που μας χάρισε!!


Ο Νίκος Κακλαμανάκης με μαθητές κατά τη λήξη της συνάντησης



Στελέχη της εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Κρήτης, κ. Απ. Κλινάκης  και η Περιφερειακή Συντονίστρια Δράσεων Κοινωνικού Σχολείου, κ. Ν. Δεληκανάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου